Welkom bij DVN

Benelux agent van A-merk composietmaterialen

Dekker Verkoopkantoor Nederland, DVN, is al bijna 30 jaar voorraadhoudend agent en verkoopkantoor voor de Benelux van diverse gerenommeerde fabrikanten van composietmaterialen.

  • Lamilux: glasvezelversterkte polyesterplaat, composiet platen, kunststof plaatmateriaal
  • Tubus Bauer: thermoplastisch honingraat
  • Tubus Waben: thermoplastisch honingraat
  • Exel Composites: glasvezelversterkte polyester (pultrusie) profielen, kunststof profielen
  • Corex: aluminium honingraat

Met diverse lengte-, breedte- en diktematen, oppervlakte-uitvoeringen en kleuren bieden wij oplossingen, welke u een zeer gering afvalpercentage en lage bewerkingskosten opleveren. DVN staat in alle gevallen voor een klantgerichte benadering met praktische oplossingen. Vanuit ons centrale magazijn leveren wij snel en vakkundig binnen de gehele Benelux.

ONZE MISSIE

Klantgerichte benadering met praktische oplossingen

DVN is meer dan een leverancier van A-merk composietmaterialen. Wij vertegenwoordigen de fabrikant van deze merken in de Benelux en kennen alle producten. We worden op voorhand geïnformeerd over aanstaande productontwikkelingen en technologische innovaties. We hebben een up-to-date kennis van de eigenschappen van de materialen, de toepassingsgebieden van de producten, de voor- en nadelen, de kwaliteitsverschillen, de bewerkingsmogelijkheden en de oplossingen die de producten kunnen bieden.

Omdat we de hele dag in de praktijk ervaren waar de behoeftes van onze klanten liggen, gebruiken onze fabrikanten onze ervaringen als een belangrijke input voor technologische ontwikkelingen, productverbeteringen en innovaties.

Deze intensieve en transparante samenwerking met onze fabrikanten en onze afnemers werpt zijn vruchten af in materiaalbesparing, kostenbesparing en technische vooruitgang. En we denken ook mee als het gaat om een efficiëntere tijdsplanning, een betere logistieke planning en productoptimalisatie. Op deze manier behouden ook onze afnemers hun voorsprong in kwaliteit en techniek.

Voorraadmagazijn en snelle levering van composiet platen, composiet materialen en composiet plaatmateriaal van de A-merken Lamilux, Tubus Bauer, Tubus Waden, Exel en Corex. Agent voor de Benelux is DVN, Dekker Verkoopkantoor Nederland.
Snelle levering van composiet platen, composiet materialen en composiet plaatmateriaal van de A-merken Lamilux, Tubus Bauer, Tubus Waden, Exel en Corex. Agent voor de Benelux is DVN, Dekker Verkoopkantoor Nederland.

We zijn er om u te helpen

Met kennis van de materialen en uw branchespecifieke uitdagingen