Speciale vermelding voor ’s werelds meest UV-bestendige glasvezelversterkte polyesterplaat
De innovatieve LAMILUX SUNSATION® glasvezelversterkte polyesterplaat heeft voor de derde keer een gerenommeerde jury overtuigd: de German Design Award in de categorie ‘Excellent Product Design’.

Met LAMILUX SUNSATION presenteert LAMILUX Composites, Europa’s toonaangevende fabrikant van glasvezelversterkte kunststoffen, ’s werelds meeste UV-bestendige polyesterplaat en tegelijkertijd een van de meest revolutionaire ontwikkelingen in de wereld van glasvezelversterkte kunststoffen.

Unieke eigenschappen
Extreme kleur- en glansbestendigheid zorgen ervoor dat bijvoorbeeld bestelwagens, caravans of bouw- en sanitairunits er na jaren nog altijd als nieuw uitzien. En er ontstaat ook geen kleurverschil na verwijdering van aangebrachte stickers: LAMILUX SUNSATION® zet een nieuwe maatstaf in kleurvastheid. Zelfs na 15 tot 20 jaar behoudt LAMILUX SUNSATION® zijn rijke kleuren en maximale glans. De resultaten van diverse onafhankelijke onderzoeken bevestigen deze revolutionaire ontwikkeling.

Een ander belangrijk pluspunt is dat LAMILUX SUNSATION® zorgt voor minder onderhoud en voor geen kleurverschil bij reparaties.

Voor deze opmerkelijke prestatie eert de German Design Award LAMILUX Composites in de categorie ‘Excellent Product Design’.